Yeni Sonsuz Us
Sayfalar: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 -

Kendine Göndermeli Test

delete

1.Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?
A.1
B.2
C.3
D.4
E.5

2.Bu testte sadece iki ardışık sorunun cevabı aynıdır. Bunlar hangi sorulardır?
A.7 ve 8
B.9 ve 10
C.11 ve 12
D.13 ve 14
E.15 ve 16

3.Bu testte cevabı E olan kaç soru vardır?
A.3
B.4
C.5
D.6
E.7

4.Bu testte cevabı E olan ilk soru hangisidir?
A.9
B.10
C.11
D.12
E.13

5.Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

6.Bu sorunun cevabı bu testteki hangi sorunun cevabıyla aynıdır?
A.16
B.15
C.14
D.13
E.12

7.Bu sorunun cevabı bu testteki 19. sorunun cevabıyla aynıdır. Bu cevap hangisidir?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

8.Bu sorunun cevabı bu testte toplam kaç kez cevap olmuştur?
A.4
B.5
C.6
D.7
E.8

9.Bu testte cevabı sesli harf olan kaç soru vardır?
A.6
B.7
C.8
D.9
E.10

10.Bu testte cevabı sessiz harf olan kaç soru vardır?
A.7
B.8
C.9
D.10
E.11

11.Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan son soru hangisidir?
A.10
B.12
C.13
D.14
E.15

12.Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan ilk soru hangisidir?
A.4
B.5
C.6
D.7
E.8

13.Bu testte bu sorunun cevabı bundan sonra (bu hariç) kaç kez geçecektir?
A.5
B.4
C.3
D.2
E.1

14.Bu testte hangi harf en çok cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

15.Bu testte bu sorunun cevabı ilk olarak hangi soruya cevap olmuştur?
A.5
B.6
C.7
D.8
E.9

16.Bu testte cevapları soru numaralarının sırasıyla yan yana yazılınca anlamlı bir kelime çıkan sorular hangileridir?
A.3, 4, 5 ve 6
B.5, 6, 7 ve 8
C.6, 7, 8 ve 9
D.7, 8, 9 ve 10
E.11, 12, 13 ve 14

17.Bu testin ilk ve son sorularının cevapları nedir?
A.A ve E
B.B ve D
C.C ve C
D.B ve A
E.D ve E

18.Bu testte hangi harf daima soru numarası çift olan sorulara cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

19.Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmuştur?
A.A
B.B
C.C
D.D
E.E

20.Bu sorunun cevabı bu testte daha önce kaç kez geçti?
A.5
B.6
C.7
D.8
E.9


Biraz IQ

xenix -- 01.03.2010 - 11:06

Biraz yetmez gerçi ama hadi bakalım.

xenix


"A" denildiği zaman sadece

gamaro -- 01.03.2010 - 12:52

"A" denildiği zaman sadece "A" şıkkını mı anlamalıyız yoksa örneğin cevabın kendisinin "A" olması da hesaplamalara dahil edilecek mi?


Bütün cevaplar

sonsuz -- 01.03.2010 - 15:35

Aynı zamanda testin sorularıyla ilgilidir. Cevabın kendsinin "A" olması hesaplamalara dahil edilecek.




5 .soru: bu testte hangi

gamaro -- 06.03.2010 - 08:58

5 .soru: bu testte hangi harf sadece bir kez cevap olmuştur?

Son mesajını okuduktan sonra böyle bir olasılık mümkün mü sonsuz?

(örneğin 5. soruda hangi şıkkı seçersek seçelim hem o şıkkın kendisi hem de cevap aynı harfe denk geleceğinden herhangi bir harfin sadece bir kez cevap olması mümkün görünmüyor.Yoksa ifade ettiğin şeyi ben mi anladım?)


Test

sonsuz -- 06.03.2010 - 09:28

Sıradan gitmek zorunda değilsiniz. (Hatta sıradan giderseniz çözemessiniz)

5. soruyu sonlara bırakın bence.




Ben karışık bir sırayla

gamaro -- 06.03.2010 - 09:42

Ben karışık bir sırayla göz atmıştım zaten,o düzeyde takıntı yaptım yani:)

Sezgilerimi dinlersem şöyle oluyor;
harfler hem şık olarak hem de cevap olarak hesaplamaya tabi tutulacağından sesli/sessiz harf toplamının toplam soru sayısı olan 20'den büyük olmas gerektiğine hükmettim.

Bu durumda;

9. ve 10. sorunun cevapları E olmalı ( toplamın > 20 olması için sadece 11+11 şıkları elverişli göründü)

sonra bu cevapların kılavuzluğunda geri döndüğümde,
4. soru A
2. soru ise A veya B oluyor

:)


İşte böyle

sonsuz -- 06.03.2010 - 09:51

Devam edeceksiniz. Adım adım...




bir start noktası bulunacak

gamaro -- 06.03.2010 - 10:02

bir start noktası bulunacak ve onun klavuzluğunda adım adım devam edilecek..ama yine de zor..tanrım free my mind,free my mind,free my mind:))


Bu testi

xenix -- 07.03.2010 - 00:03

Bu testi hazırlamak çözmekten çok daha kolay. Önce 1 den 20 ye kadar kafanıza göre rastgele şıklar oluşturuyorsunuz. Ondan sonra da oturup uygun sorular yazıyorsunuz. :))

xenix


farkettik

gamaro -- 07.03.2010 - 00:36

o kadarını farkettik de..şu haliyle kuyuya taş atan adamın hikayesini çağrıştırıyor nedense:)


dört harfli kelime "baca"

gamaro -- 07.03.2010 - 00:41

dört harfli kelime "baca" mı?:))


öhm :)

gamaro -- 20.03.2010 - 17:30

1-B
2-A
3-B
4-A
5-C
6-A
7-D
8-D
9-E
10-D
11-E
12-D
13-E
14-D
15-E
16-A
17-D
18-A
19-D
20-A

Sanırım oldu,sonsuz kontrol eder artık:)




Evet

sonsuz -- 20.03.2010 - 20:35

Doğrudur :) Tebrik ederim.




Ama sen bana yanlış

gamaro -- 20.03.2010 - 22:01

Ama sen bana yanlış informasyon verdin sonsuz,yazdım bi kenara:)


vallahi bravo! ben soruyu

MoRGaNa -- 20.03.2010 - 23:46

vallahi bravo!
ben soruyu bile anlayamamıştım halbüse :)
gidiş yolunu anlatsana gamaro...
ordan da puan verelim sana :))


Biz bunları

gamaro -- 20.03.2010 - 23:54

Biz bunları kitaplarımızda hep yazdık Morgana:)


39 ay sonra

Bilgisev -- 21.03.2010 - 08:35

İlginç olan soruların sorulma tarihleri ile yanıtın verilmesi arasında geçen süre. Sorular 21 Aralık 2006'da sorulmuş, yanıtlar 20 Mart 2010'da verildi. Tam 3 yıl 3 ay sonra. Ben soruların sorulduğunu dahi görmemişim. Görseydim üzerinde düşünürdüm. Tebrikler gamaro.


bi-yanlış:)))

Hüseyin AKTAŞ -- 21.03.2010 - 09:02

Şimdi bu testte gamora'nın verdiği yanıtlarda "bi yanlış" var, haydi bulun bakalım!!:)))


hangi yanlışmış o

gamaro -- 29.03.2010 - 20:01

hangi yanlışmış o Hüseyin bey, ben de merak ettim:)


Bize de anlatın ya, hep siz

aurora -- 29.11.2012 - 12:12

Bize de anlatın ya, hep siz biliyorsunuz biraz da biz bilelim. nasıl yaptınız bunu? bana çok zor geldi.


büyük bir heyecanla

rumana -- 24.12.2012 - 02:03

büyük bir heyecanla 4.sorudan yola çıkarak şıklar 9dan başlıyorsa ilk e şıkkını soruyorsa 8e kadar hiç e şıkkı olmayacaksa o zaman 9 büyük olasılıkla e'dir.eee bunca zaman e denmemiş.dur bi deneyim ve 9e ise 4'ün cevabı kesin a diyerek gittim bu mudur yani böyle mi başlayıp gidiyor? 2.adımda da mesela 6'ya a dersek 16yada a demiş oluyoruz.yani 3,4,5,6 ya a,b,c,d,e den anlamlı kelime bulcaz.4=a zaten.baca ya da baba diyebiliriz.vs vs...aslında zor değilmiş devamı gelirdi.deneme yanılma yani olay bulmaca gibi ama devam etmedim.şıkların yazıldığını bilince heyecanlanıp baktım 4ün cevabına.benim dediğim gibi çıkınca sonra vazgeçtim:( kopyacıyım kendimi tutamıyorum.doğrumu diye hemen bakma ihtiyacı...öss hazırlığındada böyleydim alttaki cevabıda yanlışlıkla görünce üzülürdüm sonra.cevap anahtarı pişmanlıktır kısacası:D bir sürede cevaplarda açık aradım çok biliyomuş gibi:D


Yeni Sonsuz Us
Sayfalar: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 -